Hi Tuan, for someone like me who is not in too meat that much, let alone raw meat, your photo did make the steak tartar look like something perhaps I should try :-). Enjoy your weekend. MC
Ton steak tartare a t-il été coupé au couteau ? As-tu ajouté des câpres,des cornichons, du persil ou ciboulette,de l'anchois( facultatif), de l'échalote, du tabasco, du Worcester sauce, du poivre du moulin, de l'huile d'olive truffée, de la moutarde, surtout pas de ketchup, et ,très important,un trait de cognac ? Si aucun de ces ingrédients ne manquait, il était à mon goût. Avec un jaune d'oeuf ,et une pincée de fleur de sel- you kow what ? I'm the queen of the steak tartare, c'est un de mes plats préférés. Rien que pour ça , je vote pour ta photo.
Hi CTT Je ne l'ai pas prepare' moi meme. C'etait dans un petit cafe de province de France, Il y n'avait pas d'anchois, pas de Ketchup, et je ne crois pas qu'il y avait du cognac. Amities Tuan
For me it's Goi bo Thai Lan. A simple dish of flank steak marinated in lime juice and lightly grilled, served on a bed of lettuce, cucumbers, mint, cilantro, shallots, etc. Yum!
I though you were just about "Di Lac De^`", as some of us did, when our minds started to wander and got so distracted, for whatever reason :-)
But personally, you are still on course, as the delicious looking picture of "Goi Bo Thai Lan" would fit in perfectly with the theme "A Simple Pleasure"
Hello Tuan
ReplyDeleteAh, the good life, the way it should be
Unapologetic, a guilty pleasure as it could be
So savory and visual enticing, especially around lunch time,
with a nice bottle of wine to boot
Quang
Hi Tuan,
ReplyDeletefor someone like me who is not in too meat that much, let alone raw meat, your photo did make the steak tartar look like something perhaps I should try :-).
Enjoy your weekend.
MC
hi Tuan,
ReplyDeleteTon steak tartare a t-il été coupé au couteau ?
As-tu ajouté des câpres,des cornichons, du persil
ou ciboulette,de l'anchois( facultatif),
de l'échalote, du tabasco, du Worcester sauce,
du poivre du moulin, de l'huile d'olive truffée,
de la moutarde, surtout pas de ketchup,
et ,très important,un trait de cognac ?
Si aucun de ces ingrédients ne manquait, il était
à mon goût. Avec un jaune d'oeuf ,et une pincée
de fleur de sel-
you kow what ? I'm the queen of the steak tartare,
c'est un de mes plats préférés. Rien que pour ça ,
je vote pour ta photo.
CTT
Hi CTT
ReplyDeleteJe ne l'ai pas prepare' moi meme. C'etait dans un petit cafe de province de France, Il y n'avait pas d'anchois, pas de Ketchup, et je ne crois pas qu'il y avait du cognac.
Amities
Tuan
Un St Emilion 2003, wouah !
ReplyDeleteJe vote pour le pinard et la bidoche.
CTT
Hi Tuan, hi Quang,
ReplyDeleteI love thit bò bit' têt' as well.
Tuan, je vote quand même pour toi,
je suis aux anges avec ce genre de petit repas
Amitiés,
CTT
Hi Tuan, CTT, Mr. Kiu,
ReplyDeleteFor me it's Goi bo Thai Lan. A simple dish of flank steak marinated in lime juice and lightly grilled, served on a bed of lettuce, cucumbers, mint, cilantro, shallots, etc. Yum!
Trang
Hello Trang
ReplyDeleteI though you were just about "Di Lac De^`", as some of us did, when our minds started to wander and got so distracted, for whatever reason :-)
But personally, you are still on course, as the delicious looking picture of "Goi Bo Thai Lan"
would fit in perfectly with the theme "A Simple Pleasure"
Quang
Hello Thanh Tu, Tuan
ReplyDeleteSounds like a real complete, appetizing dinner to me
The real deal, for the aficianado meat lovers in you
With all the necessary ingredients to go with it
God forbid, no ketchup, as it would ruin such a delicious meal :-)
For me, it's more "thit bo bit tet, an voi rau, slice of tomato..."
Quang